Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

7 odgovora na “Londonski željeznički kolodvori”

 1. ivana

  znate li može li se 7-dnevni papirnati travelcard kupiti na bilo kojem od ovih kolodvora? hvala 🙂

 2. Damir

  Prvi puta putujemo u London u 11 mjesecu 2013 na 7 dana, a kako nas ima 9 trebao bih savjet kako najbrze doci od Heatrowa do Stratforda.Za obilazak grada koju kartu uzet Oyster ili Travelcard 7 days te ukomponirati 2for1 ?
  hvala unaprijed i pohvala webu jer ima puno puno korisnih informacija za nas koji idemo prvi puta.
  Lp,
  Damir

 3. Damir

  Zahvaljujem na odgovoru te imam jos jedno pitanje vezano za kartu 2for1.
  obzirom nas je puno ( 3 obitelji) a medu njima ima djece, vjerojatno cemo obilaziti London svatko svojim putem jer tesko je uskladiti sve zelje a da en bude neslaganja to ce biti najbolje.
  a sad glavno pitanje 🙂 supruga i ja kupiti cemo papirnati travelcard 7 days na zeljeznickoj postaji Stratford kako bi mogli koristiti 2for1 pogodnosti, nasa kcer ima 10 godina i koliko sam vidio vozi se free pa me zanima da li mogu supruga i kcer koristiti pogodnosti 2for1( kupnja karte za muzeje etc..,2for1, sa dvije vazece travelcard suprugina i moja) jer ja necu ici na sve zanimljivosti?

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva