Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

3 odgovora na “Ideja: popodnevni čaj u Harrodsu”

  1. diana

    ma članak je super,moram priznati…kako i cijela ova str. ali mene zanima da li možeš nešto napisati o tradiciji ispijanja čaja u Engleskoj, od kada postoji, zašto baš u 5, koji čaj se najčešće pije i kako se priprema, tko je to uveo ( viši stalež…)..tražim to po netu..ovo je za sada najbolja str.s najviše zanimljivih informacija…
    također..prijedlog, odnosno molba..npr.zanima me zašto je double decker baš crveni, i neke povijesne zanimljivosti s tog područja………… tnx

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva