Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

2 odgovora na “Mjuzikl: “Les Misérables””

  1. vesna

    Samo bih htjela svima preporuciti mjuzikl We Will Rock You! Nezaboravno iskustvo, cak i ako niste Queen fan ovo cete pamtiti!
    I svakako pogledati Shakespeara u Globu, prekrasno…
    Dario, pitanje za Vas: je li ista cijena ako kupujem ulaznicu za kazaliste online i na kiosku kod kazalista? Naravno,postoji rizik da ih mozda nece biti vise za kupiti. Imaju li neke pogodnosti ili je isto npr. 35 funti za mjuzikl bez obzira gdje kupujem? Toliko sam platila We will rock you, a uskoro ga planiram opet pogledati.
    Šta mi preporučujete, Fantom u operi i li Les Miserables?? Necu stici na obje predstave jer idem na par dana a neodlucna sam;) Hvala!

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva