Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

7 odgovora na “Cockney za početnike”

 1. KraljicaSparoga

  kad smo vec kod pubova da li mi možeš reci gdje se nalazi najstariji pub u londonu?

 2. KraljicaSparoga

  ja planiram u london u prvom mjesecu, a tata mi je rekao da je on bio u tom pabu prije nekih 10 godina. Koliko se sjeca nalazi se ispod mosta i da je interijer ono pravi starinski, drvene klupe, kameni pod malo sjena razbacano po podu… sad to je bilo prije 10 god.. mozda se nesto promjenilo..
  p.s procitala sam cijeli vas web site i puno toga naucila. Pogotovo kako se pije engleski caj =)…

 3. vedrana

  Studiram engleski i baš pretražujem net sa bilo kakvim podacima o cockneyu jer bi ga voljela pisat za završni rad, ali nije baš da ima puno o njemu. Većinom se ponavljaju iste stvari… Ako bi mi mogli pomoći vezano uz bilo kakvu literaturu ili me uputiti negdje puno bi mi pomoglo… 🙂

 4. vedrana

  Da, poprilično smo siromašni što se knjiga općenito tiče.. Već sam gledala po Amazonu, ima par knjiga koje izgledaju ok. 😀 Hvala, svejedno!

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva