Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

2 odgovora na “Cardiff: Grad crvenog zmaja”

  1. Engleski stadioni – Old Trafford & Swansea Liberty | Muzika i to

    […] nogometna reprezentacija Walesa sve domaće utakmice igrala je na velebnom Millennium stadionu u Cardiffu (koji će biti tema idućeg nastavka ovog serijala), da bih zadnjih nekoliko godina to promijenila […]

  2. Engleski stadioni – Millennium & White Hart Lane | Uljesura.com

    […] što sam već spomenuo, okolica stadiona je istovremeno i uža jezgra Cardiffa, jednog od najljepših gradskih centara u Britaniji. Niti Cardiff nije izbjegao sudbinu većeg broja britanskih gradova gdje su cijeli centralni […]

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva