Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

10 odgovora na “Britanski muzej (British Museum)”

 1. Tomislav

  Bio sam prošle godine. Kao ljubitelja povijesti prijatelji su me morali odvući van 🙂 Stvarno preporučam svakom da odvoji jedan dan za muzej!

 2. Vlado

  koliko je vremenski dovoljno da se na brzinu obiđe ovaj muzej, barem najatraktivniji eksponati? Isto me tako zanima i za Natural History museum, Science museum i Imperial war Museum. Radim plan obilaska Londona, pa bi mi ove informacije jako koristile. Inače u Londonu smo jedan dan popodne, dva puna dana i jedan dan do podne.

 3. Katica

  Pozdrav Dario!

  Kako u London trebam stići rano ujutro, a u hotel ulazim tek poslije 14 sati, zanima me postoji li možda garderoba za odložiti kofer u British museu, jer bi mi bilo usput prvo posjetit taj muzej, a sa prtljagom je to nemoguće 🙁

  I što je sa tim njihovim utičnicama, postoje li adapteri u svim hotelima (i onim jeftinim), ako ne što preporučujete? Hvala unaprijed

 4. Katica

  Pozdrav Dario!

  Sretno sam stigla kući iz Londona 🙁
  Bilo je predobro, zahvaljujući uvelike i zbog vaših savjeta, al nažalost bilo je i prekratko. Definitivno moram otići ponovno, pogotovo sada kada su uvedeni letovi i iz Osijeka 🙂
  Hvala na svemu. Svako dobro!

 5. Gagi

  Imam grcku vazu na kojoj pise da pripada muzeju u engleskoj, ima i broj telefona. Sta bih mogao da radim sa njom?

  1. Janez

   Stavi u nju cvijeće. 🙂

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva