Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

10 odgovora na “Tower Bridge”

 1. Darko Kontin

  Uz sve što sam u Londonu vidio Tower Bridge mi je bio jedan od dražih 🙂

  Toliko drag da sam samo njegovu figuricu doma donio 😀

  By the way odličan post as always

 2. maki

  veoma lep most!! 🙂

 3. marijana

  volela bih da ga posetim, inace sad pravim taj most za ocenu iz tehnickog!!!! <3 😀 :*

 4. suzana

  posjedujem sliku tower bridg slikara j.hagena naslikanu 1965 god nasljedjenu nista neznam o tom autoru ko mi to moze procjenit dala bi na aukciju za prodaju kazu da je jako vrjedna ako tko zna nesto o tom nek pise na moju adresu

 5. ivan simeunovic

  JA SE BAVIM SLIKARSTVOM I CUO SAM ZA SLIKU J.HAGENA TOWER BRIDG TO JE VEOMA SKUPA SLIKA I PORJEKLOM JE IZ NJEMACKE A TU SU SLIKU U NJEMACKOJ IMALI NEKI GROFOVI SLIKA JE NASLIKANA ULJEM NA PLATNU 1965 GOD.AKO JE NEKO IMA NEKA JE STAVI NA AUKCIJU SLIKA JE STVARNO DOBRA I SKUPA..

  1. Sara Trkulja

   Bas me zanima gdje ste vidjeli takvu sluku!!!Nevjerujem da ih ima duplikata kad je tako veoma vijedna…Koje ste vi godiste kad poznate takvu sliku ???Gdje vi zivite ???Unaprijed hvala puno..!!!

 6. ivan simeunovic

  JA SAM TU SLIKU VIDIO DAVNO 1966 GOD A JA SAM 1932 GOD POZNAM JE I VEOMA JE SKUPA..

 7. Sara Trkulja

  Sliku sam naslijedila od svoje strine svabice ,iz Altone Hamburg koja je iz Barunske porodice ,a moj stric porijeklom sa Banije…!Dala mi je na poklon 1980.god za rodjendan.Kustosi su mi rekli da je jako vrijedna ovdjeu Banjaluci.Ali neznam kome daje ponudim.Crno-bijela je tehnika ulje na platnu.Pretrazivala sam slikara J .HAGENA ali nisam uspjela nista o njemu saznati.Posto su putovali puno po svijetu uglavnom su kupovali umjetnicka djela.Takodje posjedujem i sliku slikara Ladewiga iz 1946.god.POZDRAV

 8. Dragan

  Kada se točno u danu podiže most, ima negdje satnica podizanja? ako neko zna?

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva