Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

6 odgovora na “London u boji, 1927.”

 1. Darko Kontin

  E snimka je zakon. Totalno nestvarno i u neku ruku scifi izgleda premda je rijec o proslosti.

  Eh da je vise takvih videa imat iz proslosti

 2. gabal

  Mislim da je ovo napravljeno u boji tako da su se rukom bojale sličice direktno na filmu i to ne svaka jer radi tromosti oka nije bitno da svaka bude u boji. Zaista ogroman trud.

 3. zipce

  Genijalno, pošto sam i ja postao zaljubljenik Londona, snimka me je oduševila. I dijelim mišljenje da tadašnji London i nije puno drugačiji nego što je danas…

 4. vjeran

  Tek da napomenem kako se na youtubeu mogu pronaći materijali London Metropolitan Archivesa koji prezentiraju život grada u širokom rasponu od ležernog međuratnog razdoblja pa do regeneracije Docklandsa u osamdesetima. Kvaliteta snimki je uglavnom zadovoljavajuća, a katalogizirane su na priloženom linku.

  LINK: http://www.youtube.com/user/LondonsScreenArchive

 5. zanmarsel

  Kad si jedamput velik, uvijek ostaješ velik!!! :-))))

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva