Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Jedan odgovor na “Tri škotska junaka”

  1. Članak sa VelikaBritanija.net | TartanArmy Croatia

    […] MacGregor i inače obožava nogomet, ali ono što mu se posebno svidjelo tom prilikom bila je atmosfera koju je škotski Tartan Army uspio stvoriti na samoj utakmici te, naročito, prije i poslije nje; pritom je upoznao i mnoge škotske navijače s kojima se ubrzo sprijateljio i počeo komunicirati a svakako mu nije odmoglo niti to što su ga, još otkako je prvi puta pogledao film “Braveheart”, uistinu privlačile škotska kultura i povijest, uključujući i tu čuvenu priču o glavnom nacionalnom junaku Škotske, Williamu Wallaceu. […]

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva