Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

3 odgovora na “Želja #5: Istočna Anglija”

 1. Ernest

  Jedan od zanimljivih podataka o Anglima, koji sam pročitao u nekoj povijesti Britanije prije X godina:

  Jedino gdje su ostali zabilježeni je u place names. Nitko ništa ne zna o njihovom jeziku, nitko ništa ne zna o njihovim običajima, ne zna se na koji su točno način došli u Albion, a kao što se vidi na Wikipediji, ne zna se sasvim točno ni odakle su došli.

  Jedno tajnovito pleme koje je dalo ime cijeloj zemlji. Skoro pa zaslužuje fantasy roman. 🙂

 2. Lucija

  Dario – niste nikad pisali o Oxfordu, Oxfordshire (ili nisam našla)?

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva