Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Jedan odgovor na “Vlakom po Britaniji”

  1. Kako putovati po Engleskoj? | Engleska - upute za upotrebu

    […] Najbrži način za doći od mjesta A do mjesta B u Engleskoj je vlak. Gotovo svako, pa i najzabitije mjesto u Britaniji ima željezničku stanicu. Međutim, u pravilu je takav način i najskuplji. Ono što me fascinira je što nikad ne znaš koliko ćeš platiti kartu, čak i ako se često voziš na istoj relaciji. Naime, njihov željeznički sustav je privatiziran između nekoliko desetaka firmi, svaka firma vozi svoje relacije i svaka ima svoje cijene. Cijena karte ovisi o dobu dana (najskuplje karte su između 6 i 9 ujutro – Peak time). Jeftinije ćete proći ako kartu rezervirate nekoliko dana (štoviše, tjedana) prije (Advanced) nego ako ju kupujete na sam dan putovanja, ali takva karta vrijedi samo za točno određeni vlak tako da se morate dobro isplanirati. I što je najgore, povratna karta nije nužno jeftinija od dvije jednosmjerne karte. Kupovanje karte za vlak može biti vrlo mukotrpan i dugotrajan proces (za više o ovoj temi preporučujem članak http://www.velikabritanija.net/2010/04/25/vlakom-po-britaniji/). […]

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva