Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

6 odgovora na “Biciklom po Londonu”

 1. vjeran

  Pretpostavljam da se bicikli ne moraju vratiti na istom punktu gdje su i uzeti. Inače, odlična stvar za londončane, ali smatram da ideja neće zaživiti među turistima kojima je više do šetnje i razgledavanja… možda griješim 😉

 2. Boris

  Ovo je odličan izbor. Zaista će poslužiti. Da li je situacija s vraćanjem ključa kao kod Oystera tj. da li vraćaju 3 funte?
  http://www.tfl.gov.uk/roadusers/cycling/14811.aspx
  Gledam cjenik, uzet 7 dana i kombinirati: vožnja, odmor, vožnja, odmor. Stigne se puno toga vidjeti,a i provozati po Londonu.

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva