Gordan Struić nepopravljivi je optimist i podjednako voli pravo, informatiku i glazbu.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Jedan odgovor na “Povelja o slobodama Henryja I.”

  1. ipopic

    Koga zanima ovo razdoblje preporučujem izvrsne povijesne romane Sharon Penman koji se bave ovim razdobljem, osobito trilogiju o Plantagenetima – “When Christ and his Saints Slept”, “Time And Chance” i “Devil’s Brood”. Prve dvije knjige se bave vladavinom Henrya I. i njegovim ratom s kraljicom Maude tijekom kojeg je povelja koja se spominje u ovom članku i potpisana.

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva