Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

12 odgovora na “VAT odsad 20 posto”

 1. Lucija

  Kako je sa prehrambenim proizvodima i PDV?

 2. Lucija

  Dario – koliko sam razumjela (ili ne) ako iznosiš hranu NE plaćaš PDV?

 3. Lucija

  Hvala. U UK nisam pogledala na račun, tako da mi nije bilo jasno – jesti u restoranu, iznijeti hranu? Sada smo razjasnili i svi koji putuju u UK, neka znaju da je jeftinije jesti u restoranu…

 4. sanja štimac

  kolika je najmanja vrijednost u funtama na koju će mi trgovac u Londonu izdati potvrdu za VAT da bih je mogla zamijeniti u Hrvatskoj

 5. božo

  Na početku Vam želim zahvaliti za sve druge informacije koje sam od Vas do sada dobio, a potom upitati da li vam je poznato kako se povrat VAT-a operacionalizira te da li postoji mogućnost povrata VAT-a sadržanog u hotelskom računu, cijeni Oyster card ili ulaznicama? Ako je moguće molim za hitan odgovor jer putujem 05.04. u 06,15. Hvala.

 6. Ivona

  Spremam se na edukaciju u London, povat Vata-a se odnosi i na edukacije?

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva