Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

8 odgovora na “Engleska, Britanija, UK…”

 1. Žnjnjnjnj

  neklužimm..

 2. Lucija

  super objašnjeno! evo mi smo se vratili iz Oxforda (kćerka je primljena na Balliol College-kemija). odgovor je dobila prije nekoliko dana – najljepše za Božić što si možeš ……. atmosfera u VB je very jolly – svi su vani, na sajmovima, u restoranima (gdje nije skupo, a vrlo ukusno), pubovima …. vrijeme je bilo OK, malo svega i dosta sunca, temperature ugodne. prekrstarili smo Oxfordshire, Worwickshire … (Stratford upon avon – malo mjesto, puno turista – zbog jedne slavne ličnosti koja je tamo rođena “Shakespeare”).

 3. Lucija

  Različite teorije o WS kruže već dugo. Neki tvrde, da je Marlow pisao za njega … ali zna se, da se relativno mlad, imao je 50 g., vratio u Stratford i nikad ga više nije zapustio. To je predivno malo mjesto, živahno (pred blagdanima) sa uličnim pjevačima, odličnom hranom …

 4. Lucija

  Dario, sve na naj naj u Novoj 2012!

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva