Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

5 odgovora na ““Camelot” (TV serija)”

 1. ipopic

  Ja i nisam nešto pretjerano oduševljen ovom ekranizacijom. Eva Green i Joseph Fiennes su sjajni ali Jamie Camber Bowler mi nije dobro sjeo. Definitivno ću pogledati cijelu sezonu do kraja ali serija me nije baš oborila s nogu u prve 3 epizode.

 2. ipopic

  Koliko sam shvatio oni nastoje krenuti malo ranije od uobičajene ekranizacije legendi o kralju Arthuru i tu bi moglo biti dovoljno originalnog materijala ali glavni glumac mi je jednostavno loš. Da je riječ o nekoj sporednoj ulozi bilo bi mi ga lakše progutati ali fascinantno mi je kako 90% vremena koje provede na ekranu ima istu zbunjenu facu…

 3. Ana

  Green je bila dobra u Kraljevstvu nebeskom, a Purefoy sjajan Marko Antonije u Rimu – pametan casting po povijesnim serijama i filmovima… Fiennes me nije bio oduševio kao Shakespeare itd., al ovdje je najbolji. I da, slažem se, glavni glumac ne zna glumiti.

 4. ipopic

  Istina,Purefoy je odličan glumac, šteta što ga ovdje ima samo dvije epizode.

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva