Vjeran Stojanac diplomirao je strojarstvo na splitskom FESB-u, a bavi se klasičnim i radijskim novinarstvom.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

8 odgovora na “Najava: Doctor Who (6.)”

 1. vjeran

  Samo jedna napomena za fanove, mada su vjerojatno već upućeni. Od ove godine BBC ne emitira uobičajenih 13 epizoda Dr. Whoa u kontinuitetu, već je serijal ‘razbijen’ na dva dijela. Prvi dio dvodjelne epizode, “A good man goes to war” je emitiran 4. lipnja, nakon čega slijedi tromjesečna ljetnja pauza, a finalnih šest epizoda kreće rujna, epizodom “Let’s kill Hitler”.

 2. vjeran

  Od petka, 19. kolovoza, Dr Who (sezona 4) na HTV2 u 20.00 h!

  1. Dario Sušanj

   Je li moguće da je HTV ovaj put našao normalan termin za Dr Who? 😉

 3. elica

  kada ce poceti nove epizoe s dvanaestim doktorom molim vas recite mi vazno mi je

 4. vjeran

  ps. kad doznam točan termin početka osme sezone, objaviti ću ovdje, na komentarima ovog članka.

 5. vjeran

  Koliko znam, regularna osma sezona kreće u proljeće 2014., negdje oko Uskrsa ili ranije. No, u međuvremenu nas očekuju dva specijala – jubilarni za 50 godina serije (23. 11. 2013.), kao i Božićni (25. ili 26. 12. 2013.).

  Pošto jedanaesti Doctor (Matt Smith) ‘umire’, tj regenerira se najvjerojatnije na koncu te božićne epizode, gotovo sigurno ćemo vidjeti pretvaranje Smitha u Capaldija, i to će biti prva Peterova pojava u ulozi Doctora. Ovisno o scenariju, možda prikažu samo regeneraciju, a možda i minut-dva radnje sa novim, dvanaestim Doctorom 🙂

 6. vjeran

  Doznao sam termin početka emitiranja osme sezone. Nažalost, izgleda kako kreće tek u jesen 2014. To je donekle i razumljivo, jer će ove dvije posebne epizode iscrpiti producente i scenariste, ali razmak je svejedno neočekivano velik.

  Detaljnije na linku http://screenrant.com/doctor-who-season-8-2014/

  ps. Kolovoz je po njima jesen? Otkad to :D?

 7. Luka

  Hehe ovo sa mattom smithom je bila pretpostavljam 6 sezona oce li 7 sad uskoro ovo je 7 pretpostavljam https://www.youtube.com/watch?v=J5iwoRA2Cas&feature=youtube_gdata_player

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva