Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

3 odgovora na ““Suverena čitateljica””

 1. Martina Sviben

  Uživala sam prije i poslije čitanja u Vašem osvrtu na knjigu. Pozdrav 🙂
  http://provincijalka13.blogspot.com/2013/07/alan-benett-suverena-citateljica.html

 2. Janez

  Stvarno šarmantno, pitko (tj. čitko) i duhovito djelo, uz nemali doprinos prevoditeljice koja si je dala truda, barem se tako čini: sad vuče usporediti original, da se diviš originalnim kraljevskim konstrukcijama. A dok čitaš, stalno vidiš gard Hellen Mirren (kad već nemaš iskustvom s njezinim visočanstvom direktno) i smješkaš se jer točno čuješ intonaciju kojom bi ona to izgovorila.

  Hvala na skretanju pozornosti na ovu diskretno inteligentnu knjigu.

  (E, a kako ih je samo sve zafrknula na kraju, ha?) 🙂

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva