Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

6 odgovora na “Posebna izdanja Oystera”

 1. Tonka

  Dragi Dario,
  čitam već mjesecima ovu web stranicu i moram priznati da sam oduševljena i da mi ništa nije toliko pomoglo u mom planiranju puta u London kao Vaši savjeti.
  Svaka čast na trudu.
  Moja obitelj i ja putujemo u London pred kraj ovog mjeseca i sad se pitam isplati li se kupiti tampo “pay as you go” sim karticu za telefon. Kako bi imala pristup internetu preko telefona kad mi zatreba. Imate li kakvih iskustava s operaterima tamo i koga bi preporučili?
  Unaprijed se zahvaljujem.
  Lijepi pozdrav.

 2. Marija

  Dragi Dario,
  čitala sam po forumima i stranicama, ali toliko je informacija da sam se jednostavno izgubila.
  Pitanje je; kada sletim na Heathrow, mogu li kupiti Oyster odmah ( jer idem na tube/picadilly line) ?
  I ono sto me zanima, ostajem 4 dana planiram se voziti tube-om i busevima, dali to sve mogu Oysterom i koliko novaca otprilike da stavim na njega( bolje da ostane nego da mi zafali)
  Zahvaljujem

 3. Marija

  I jos jedno pitanje. Smjestena sam u Jubilee hotel na Eccleston square-u, pise da pruzaju uslugu WiFi uz nadoplatu. Dali tu uslugu mogu koristiti sa svojom hrvatskom karticom za spajanje na internet, naravno nakon sto platim?

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva