Vjeran Stojanac diplomirao je strojarstvo na splitskom FESB-u, a bavi se klasičnim i radijskim novinarstvom.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Jedan odgovor na “Shard London Bridge”

  1. Dario Sušanj

    Budući da pretpostavljam da će biti takvih pitanja, samo da ukratko nadopunim odličan Vjeranov članak o arhitektonskim specifičnostima i značaju Sharda informacijom da će se na vidikovac (viewing gallery) moći tek od veljače 2013. budući da uređenje interijera Sharda još uvijek nije dovršeno (današnjim otvorenjem obilježava se samo dovršetak vanjskih konstrukcijskih radova a preostaju svi oni u unutrašnjosti zgrade).

    Objavljena je i cijena za uživanje u panoramskom pogledu na London s vidikovca Sharda jednom kada on bude otvoren. Cijena nije baš malena – 25 GBP po osobi, čime će Shard zapravo postati najskuplja londonska atrakcija.

    Hotel bi trebao biti otvoren na proljeće 2013. a ostali dijelovi nebodera dobit će svoje najmoprimce u periodu od sljedeće dvije godine, do kraja 2014.

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva