Portal VelikaBritanija.net zahvaljuje gostujućem autoru na ovom članku!

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

4 odgovora na “Mračna strana Britanije”

 1. plucicanakiselo

  Prijatelj mi je ove godine u Londonu pričao o kući koja se nalazi na Berkley Squareu na broju 50.

  http://en.wikipedia.org/wiki/50_Berkeley_Square

  Uglavnom, zanimljiva priča, taman nakon što ju je ispričao došli smo pred navedenu kuću :). Kaže, da ljudi i danas znaju vidjeti čudna svjetla na prozorima. On ih nikad nije vidio iako radi u blizini, pa relativno često prolazi tamo. Priča se da su vlasnici knjižare morali potpisati da će uvijek bar dvije osobe navečer zatvarati knjižaru, ni u kom slučaju jedna.

  1. Dario Sušanj

   Imamo članak u arhivi: Berkeley Square 50

   To je, kao, jedna od “most haunted” kuća u Londonu. Hvala na podsjećanju na to 😀

 2. plucicanakiselo

  Op, ispričavam se. Članak sam vjerojatno i pročitao, ali sam potpuno zaboravio na njega.

  1. Dario Sušanj

   Ne trebaš se ispričavati 🙂 jer sam skoro i ja već zaboravio da imamo taj članak. Stavit ćemo ga sutra za Halloween malo opet na društvene mreže 🙂

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva