Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Jedan odgovor na “London ponovno najpopularnije turističko odredište”

 1. Sanja Matkovic

  Poštovani gosp. Sušanj,
  hvala vam na beskrajnom srtpljenju i brojnim odgovorima na pitanja nas putnika za London i Veliku Britaniju.
  I sama sam jedna od tih dosadnih,pa vas molim da mi odgovorite.Dana 13.10.2015.slijećemo na Sansted a odlazimo 17.10.2015.popodne.Dakle pet dana,četiri noćenja,a u stvari 3 puna dana uobičajenog turističkog razgledavanja.Smješteni smo u Pckham Lodge,110 Road Lodge.Molim vas koja je to zona?
  Da li kupiti Travelcard ili Oyster?Nas je dvoje i unuka od 11godina.
  Lijepi pozdrav iz Splita!
  Sanja Matković

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva