A historian from Croatia with particular interest in London, UK, West End theatre, musicals, British crime dramas and a few other things....

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

3 odgovora na ““The Importance of Being Earnest””

 1. Janez

  Hvala na ovom zanimljivom izvještaju i uopće na skretanju pozornosti na ovu iznimnu londonsku repertoarnu poslasticu! Ovih pet minuta s g. Suchetom sigurno se popelo na sam vrh Vaše osobne top liste londonskih doživljaja.
  Malo sam jubituirao, čini mi se zgodnim dodati još ovaj link: https://www.youtube.com/watch?v=HXECWA1s8hQ – ako ništa drugo, zato što tu direkno čujemo kako čovjek izgovara svoje prezime… (nije da se to ne može naći i na Wikipediji, ali njoj nikad ne znaš kad joj možeš vjerovati).

  Zanimljivo je ovo razmišljanje tko bi to od naših glumaca mogao… Možda će se činiti da sam trivijalan, jer nema gdje ga nema, ali stvarno mi se čini da bi moglo biti mudro povjeriti taj zadatak – Ivi Gregureviću.

  1. Dario Sušanj

   Evo dodali smo i taj video na kraju, da ga bude lakše pogledati. Nadam se da je većina ljudi ipak dosad shvatila da je “sušé” a ne “sačet” ali za svaki slučaj… 🙂

 2. Marijan Bosnar

  Hvala Vama na novom komentaru. 🙂 Ovih ću dana napisati još dvije recenzije za predstave koje sam ovom prilikom pogledao u Londonu.

  Jest, doista je bilo lijepo i ugodno upoznati tako izvrsnog glumca, kojega već godinama poštujem i volim. Ovaj video je isto zgodan; lijepo je vidjeti da se ansambl također zabavlja kao i publika.

  Ideja o Ivi Gregureviću nije loša, pogotovo kad je riječ o živućim glumcima. 🙂 Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi on to izveo.

  Inače, kao što je bio slučaj i s predstavom ‘Audijencija’ s Helen Mirren, o kojoj smo također ovdje pisali, i Earnest će biti emitiran u velikom broju kina u Europi, 8. listopada. Nažalost, Hrvatska je opet izostala s popisa tih zemalja. Šteta, jer ako smo se zadnjih godina navikli na prijenose opera i baleta po našim kinima, vjerujem da bi i ovakve predstave našle svoju publiku kod nas.

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva