Edin je rođen u olimpijskoj 1972. godini u decembru mjesecu, ali zimu ne voli. Započeo kao saradnik Omladinskog programa Drugog programa Radio Sarajeva (sezona 1990-1991). Obožava britanske radio-stanice i pripadajuće im programe, nogomet i let balonom. Član (i to vrijedan) Centralnog ogranka Dickensove družbe. Crystal Palace, his first club of choice.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

2 odgovora na “Pred izbore u Laburističkoj stranci: U iščekivanju predvodnika”

 1. Edin Volk Dervisefendic

  “Posao samo za momke?” , “Novi Corbynov kabinet u sjeni dominira muskarcima” “Corbyn na udaru kritika: ignorisanje zena za vodece pozicije” “Ima li Corbyn problem sa zenama?”…

  Samo su neki od naslova u engleskim dnevnim tiskovinama nakon ubjedljive i ocekivane pobjede novog lidera Laburisticke stranke Jeremya Corbyna.

 2. Edin Volk Dervisefendic

  Corbyn’s first conference speech as leader of The Labour Party.

  http://news.sky.com/story/1560764/live-corbyns-first-conference-speech-as-leader

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva