Portal VelikaBritanija.net zahvaljuje gostujućem autoru na ovom članku!

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

2 odgovora na ““Queen: A Night in Bohemia” u Cinestaru”

 1. Zoran

  Imao sam čast, 15.3.2016. u Cinestaru Avenue Mall u Zagrebu, prisustvovati ovom događaju. Kao i sve što je vezano za QUEEN, ako moram jednom riječi opisati, onda je to riječ: VELIČANSTVENO!!
  Prvi dio koji je protkan snimkama iz studija prilikom snimanja neponovljive RHAPSODY, razgovorima sa queenovcima, … u kratkom vremenskom djelu, napravi fenomenalan uvid u njihov profil. Svaki puta kada slušam razgovore sa njima, toliko dozu opuštenosti, inteligencije, jednostavnosti. Fakat su legende.
  A drugi dio, koncert. Priča za sebe. Toliko energije, sound VRHUNSKI. Toliko dobar da sam imao osjećaj da sjedim u Hall. Uvijek sam preferirao te “manje” koncerte jer daleko bolje zvuče od kasnijih na stadionima.
  Uglavnom, nakon koncerta, svi četvero smo se vozili natrag u Karlovac bez puno pričanja i nabijeni sa toliko emocija da smo tek sutradan mogli suvislo komentirati. Za pamćenje!

  1. Dario Sušanj

   Baš mi je drago da ste se javili i da je bilo super. 🙂 Žao mi je što sam to propustio no nažalost u tom terminu nisam nikako mogao. 🙁 Možda bude još koja prilika u budućnosti.

   U svakom slučaju puno hvala na javljanju i kratkoj recenziji!

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva