Dario Sušanj je osnivač i glavni urednik portala VelikaBritanija.net. Više informacija o njemu možete pronaći na www.dariosusanj.com.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Jedan odgovor na “Virginova Azuma: do Edinburgha za samo 4 sata”

  1. Janez

    Nisam siguran jesam li to već komentirao na ovim stranicama, ako jesam ispričavam se zbog ponavljanja: O Richardu Bransonu i njegovom jedinstvenom poslovanju ne treba trošiti puno riječi da se predstave, ali svima koji žele saznati više o diskografskim počecima, borbi s British Airwaysom, ludim avanturističkim pothvatima ili “čudu” Virginovog vlaka preporučujem autobiografiju “Losing My Virginity” (kod nas prevedena kao “Kako sam izgubio nevinost”. Čita se u jednom dahu!

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva