Sanja je diplomirala sociologiju i povijest na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Proučava povijest Engleskog kraljevstva 16. stoljeća. Rad "Društveni život Elizabetine Engleske (1558.-1603.)" objavljen je u sveučilišnom časopisu Lucius. Pri Gradskoj knjižnici Nova Gradiška drži kreativne radionice pisanja za osnovnoškolce. Godine 1997. dobitnica je nagrade Goran za prvu knjigu poezije "Košute u splavarevom rublju na manifestaciji Goranovo proljeće". Objavljuje poeziju u književnim časopisima Quorum, Libra, Zarez, Vijenac, Hrvatsko slovo, Književna revija, Tema). Radi kao predavač Povijesti, Politike i gospodarstva i Etike u Osnovnoj školi Markovac Vrbova i Gimnaziji Nova Gradiška. Njezin rad, "Elizabeta I. Velika i ženska prava u kraljevstvu kićenih muškaraca" objavljen je na portalu Vox feminae u rubrici Strašne žene 7. rujna 2015. godine.

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva