A historian from Croatia with particular interest in London, UK, West End theatre, musicals, British crime dramas and a few other things....

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

2 odgovora na “Recenzija: mjuzikl “Aladin””

  1. Janez

    Hvala na zanimljivom tekstu. Veseli da je produkcija “crtićka”, to jest da podupire dojam koji je ostao nakon gledanja animiranog originala. Gledao sam “Beauty and the Beast” u Dominionu 1997. i baš me taj dojam “crtićnosti” najviše oduševio. Za razliku od “The Lion Kinga” za koji mi se činilo da je previše zastranio.

    1. Marijan

      Hvala Vam na još jednom čitanju. :)’Kralj lavova’ zasada još nisam gledao, ne znam ni sam konkretno zašto, vjerojatno jer mislim da ima vremena, budući da stalno igra.

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva