A historian from Croatia with particular interest in London, UK, West End theatre, musicals, British crime dramas and a few other things....

Komentari
Vaši su komentari dobrodošli! Članak možete komentirati ispunjavanjem obrasca niže. Želite li da uz komentar bude vidljiva i vaša fotografija, odvojite dvije minute vremena i napravite svoj avatar na servisu Gravatar. Taj će vas avatar potom automatski pratiti kada ostavljate svoje komentare na mnogim drugim web stranicama koje podržavaju Gravatar. U člancima s mnogo komentara koristite linkove na kraju svake stranice komentara za navigaciju na prethodnu odnosno sljedeću stranicu komentara.

Komentari novih posjetitelja ne objavljuju se automatski nakon slanja, već nakon odobrenja moderatora, zbog čega se neće odmah pojaviti na stranici. Uredništvo portala zadržava pravo neobjavljivanja i brisanja komentara koje smatra neprikladnima na bilo koji način. Hvala vam na komentaru!

4 odgovora na “Recenzija: mjuzikl “Aladin””

 1. Janez

  Hvala na zanimljivom tekstu. Veseli da je produkcija “crtićka”, to jest da podupire dojam koji je ostao nakon gledanja animiranog originala. Gledao sam “Beauty and the Beast” u Dominionu 1997. i baš me taj dojam “crtićnosti” najviše oduševio. Za razliku od “The Lion Kinga” za koji mi se činilo da je previše zastranio.

  1. Marijan

   Hvala Vam na još jednom čitanju. :)’Kralj lavova’ zasada još nisam gledao, ne znam ni sam konkretno zašto, vjerojatno jer mislim da ima vremena, budući da stalno igra.

 2. Mil

  Odlična recenzija. Baš je sve kako piše – gledali smo mjuzikl Aladin ovog ljeta, s djecom koja obožavaju crtić, i bili smo vrlo impresionirani izvedbom. Na kraju nam je samo bilo žao što nismo uložili malo više pa kupili karte za bolja mjesta (sjedili smo jako visoko), ali cijena je, hm, poprilična. Gledali smo prije nekoliko godina i Kralja lavova, a kad sljedeći put odemo u London, valjda ćemo konačno pogledati nešto za odrasle – što preporučujete?

 3. Marijan

  Drago mi je da ste zadovoljni s Aladinom. Cijene su, nažalost, uvijek takve, moguće je uhvatiti i bolja mjesta za nižu cijenu, ali ako se ne želi riskirati, najbolje je koristiti neke od službenih prodavača karata online.

  Što se pak tiče predstava za odrasle, izbor je zbilja popriličan. Ako imate afinitete spram mjuzikala, ne možete pogriješiti s dugovječnim predstavama poput Fantoma Opere ili Jadnika. Ovakve spektakle s melodioznom partiturom se zbilja isplati pogledati. Ako ste ljubitelji Agathe Christie, onda svakako preporučam Mišolovku; ovdje su i karte nešto jeftinije. Komedija koja zaslužuje svaku preporuku je ‘The Play that Goes Wrong’; tako dobru komediju odavno nisam gledao na sceni.

  Također, uvijek je dobro pogledati prije planiranog putovanja što trenutno igra u kazalištima, jer se tamo uvijek tijekom godine otvaraju nove produkcije koje često znaju igrati nekoliko mjeseci. Najbolje je u tom smislu pratiti neki od londonskih kazališnih portala, poput Whatsonstage:

  http://www.whatsonstage.com/west-end-theatre/shows/

Napišite odgovor na članak (unos polja označenih zvjezdicom obavezan je)


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

 • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva