Privatnost

Na korištenje kolačića (cookies) na ovom portalu dužni smo vas upozoriti u skladu s direktivom Europske unije (Europskog parlamenta i Europske komisije) 2009/136/EC iz 2009. godine a koja je u primjeni u zemljama Europske unije od 2011. godine. Molimo vas da pročitate sljedeću obavijest prije nastavka korištenja portala.

Kolačiči (cookies) su malene datoteke pohranjene na vašem računalu koje omogućavaju web stranici koju posjetite da na vaše računalo pohrani određene podatke koje potom ponovno može koristiti prilikom sljedećeg posjeta te na taj način, primjerice, može upamtiti vaše postavke, korisničko ime pod kojim ste prijavljeni ili druge parametre.

Ovaj portal koristi kolačiće jer pomoću njih možemo mjeriti posjećenost portala, formirati statistiku i raditi druge analize koje nam pomažu da sadržaj stranica bolje prilagodimo čitateljima. Određene funkcionalnosti portala usko su vezane uz vaše korisničko iskustvo, poput dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama, komentiranja i prikaza oglasa, te su također ovisne o korištenju kolačića.

Kolačići ni na koji način nisu vezani uz vas osobno, ne prenose niti ne sadrže povjerljive ili osobne informacije te vas se putem njih ne može identificirati.

U postavkama vašeg web preglednika možete djelomično ili u potpunosti zabraniti korištenje kolačića, no određene funkcionalnosti ovog portala tada mogu postati nedostupne ili neće raditi u skladu s očekivanjima. Kako precizne upute ovise od preglednika do preglednika te mogu biti ovisne i o verzijama programa, molimo vas da upute o isključivanju kolačića u pojedinom pregledniku potražite na web stranicama njegovog proizvođača ili u sustavu pomoći.

Ukoliko želite onemogućiti alat Google Analytics koji koristimo za mjerenje posjećenosti portala da na vaše računalo sprema kolačiće, to možete učiniti ovdje. Ukoliko želite onemogućiti servis Google AdSense koji koristimo za prikazivanje određenih oglasa da na vaše računalo sprema kolačiće, to možete učiniti ovdje.

Određeni drugi servisi koje koristi ovaj portal, poput alata za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama i alata za provedbu anketa, također sadrže funkcionalnosti za čiji nesmetan rad mogu biti nužni kolačići.

Ukoliko nastavite s korištenjem portala, podrazumijeva se da ste suglasni s korištenjem kolačića.

Prilikom prvog posjeta ovom portalu upozoreni ste na činjenicu da portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo te implementirao određene funkcionalnosti važne za rad portala.
Kliknite na sliku za veću verziju upozorenja.


Pretplatite se na naš newsletter!

VelikaBritanija.net na Facebooku

@VelikaBritanija na Twitteru

VelikaBritanija.net na Flickru

  • A photo on Flickr

Specijali

Arhiva