Igranje automata s pobjedničkom strategijom

Većina ljudi igra automate za igre na sreću u nadi da će im se posrećiti s velikim dobitkom. Tu je i čista zabavna vrijednost igranja automata. Iako bi bilo sjajno da postoji strategija koja bi vas mogla učiniti dugoročnim pobjednikom na automatima, istina je da takva stvar zapravo ne postoji. Ali ako se želite zabavljati igrajući automate što je dulje moguće, morate imati na umu nekoliko uglavnom zdravorazumskih stvari.

Prvo, budite sigurni da razumijete što radite kada igrate na automatima.

Znajte koje su tablice isplata i što je potrebno za ispunjavanje uvjeta za osvajanje jackpota ili bonusa prije nego što ubacite novčiće u stroj. Ako igrate prilično često, možete se učlaniti u automat klub na mjestu gdje igrate. Pridruživanje je besplatno, a članovi dobivaju pogodnosti kao što su besplatni obroci, popusti na hotelske sobe ili čak besplatne sobe, a ponekad i povrat novca.

Možda je najvažnije pravilo pri igranju automata ili bilo koje druge igre na sreću igrati samo s raspoloživim prihodima – to jest novcem koji si možete priuštiti izgubiti. Budite sigurni da ste odmorni i budni dok igrate i nemojte igrati dulje vrijeme bez pauze. Ako ste umorni, veća je vjerojatnost da ćete napraviti skupu pogrešku.

Dobro je unaprijed odlučiti koliko ćete potrošiti na automate tijekom cijelog dana ili putovanja.

Podijelite svoj bankroll na jednake iznose i odigrajte toliko sesija bez prekoračenja dodijeljenog iznosa tijekom bilo kojeg razdoblja igre. Na primjer, ako odlučite igrati četiri sesije, prestanite ako ste potrošili jednu četvrtinu svog bankrolla tijekom bilo koje sesije. Odmorite se i neko vrijeme radite nešto drugo. Ako pobijedite, možete odlučiti nastaviti igrati ili za sada spremiti dobitak u džep.

Ako želite moći igrati dulje vrijeme, pobrinite se da odaberete stroj koji vas ne kažnjava ako igrate manje od maksimalnog broja novčića. Na taj način možete igrati jedan po jedan novčić i produljiti svoje vrijeme igranja na postavljenom bankrollu. To je u suprotnosti sa savjetom koji možda vidite da uvijek igrate na maksimalan broj novčića, ali to je strategija koju trebate koristiti ako želite maksimizirati svoje vrijeme igranja. S druge strane, ako igrate progresivne automate s nadom da ćete osvojiti jackpot, morate odigrati maksimalan broj novčića kako biste se kvalificirali za veliku nagradu. Nemojte igrati na progresivnom automatu ako želite igrati samo jedan novčić odjednom.