Besplatan Blackjack na mreži – Vježbanje čini savršenim!

Kada idete u kockarnicu kako biste se malo zabavili i jednostavno izgubili, vjerojatno ne razmišljate o nikakvim strategijama, samo se kladite i provodite neko vrijeme sa svojim prijateljima i budete poraženi. Ovo su načini kladioničara koji zapravo zarađuju milijune u jednoj noći. Pijani, nesputani i poremećeni kockari koje nije briga hoće li izgubiti iznos novca koji bi mogao više napredovati da je stavljen na IRA-ine ili njihove 401K račune.

Ono što treba napomenuti je da ako dođete u kockarnicu pripremljeni, možda ćete moći samo malo okrenuti uslugu u svom smjeru što bi moglo završiti tako da ćete ostaviti tisuću dolara bogatiji tek tako. Jedna igra za koju se lako možete pripremiti je blackjack. Zašto? Jer činjenica je da možete vježbati igranje blackjacka prijavom na besplatne internetske stranice za blackjack. Ovi besplatni blackjack online nude upravo ono što im ime kaže, priliku da igrate blackjack s istim intenzitetom, jedina stvar je da nemate što izgubiti, a sve možete dobiti – u smislu iskustva i znanja.

Ono što možete učiniti s besplatnim mrežnim stranicama za blackjack je da možete isprobati dojam igre nakon što ste naučili njene osnove. Evo nekoliko savjeta i trikova koje možete koristiti dok učite igru ​​na besplatnim internetskim stranicama za blackjack.

1. Imajte na umu da igra u početku favorizira djeliteljevu stranu. Čak i ako vi i djelitelj odustanete (odbacivanje znači da ste premašili 21), svejedno na kraju gubite. Dakle, ako vidite da će kuća propasti, ustanite.

2. Besplatne internetske stranice za blackjack daju vam priliku da vježbate svoju vještinu brojanja karata. Ovo je vrlo važna vještina koju biste trebali vježbati kad god vam se ukaže prilika.

3. Kuća nikada neće stajati ako je njezina ruka 16 ili niža, pravila kažu da mora kontinuirano primati udarac s bilo čim manjim od 17. Dakle, nemate nikakve šanse za pobjedu ako zbroj vaših karata bude manji od 17, osim ako vaš djelitelj ne premaši 21. Ovdje je dobro pravilo da ako je karta kuće okrenuta prema gore između vrijednosti 4-6, tada najvjerojatnije možete riskirati i stati s rukom iznad 11 jer kuća ima 40 posto šanse da propadne. Ako je karta kuće s licem prema gore as, karta s licem ili bilo koja vrijednost između 8-10, tada primite udarac osim ako ste dosegli 17 i više. Ovo je sjajna strategija koju možete isprobati dok igrate besplatni blackjack online jer možete provjeriti svoje “instinkte” u igri, uz vrlo jednostavnu strategiju.

4. Dok igrate besplatni blackjack online, također možete pokušati “podijeliti” svoje karte. Ako podijelite svoje karte, razdvojite ih i one dobivaju različite udarce. Oni također preuzimaju podjelu oklada. Nemojte dijeliti ako imate dvije petice, dvije desetke, dva Jacka, dvije Dame ili dva Kralja.